pühapäev, 3. aprill 2016

1. Päev: Viljandi - Genf-Chamonix - Les Houches


Paistab, et saime napilt enne vihma Eestist minema, Tallinnas sadas juba korralikult. Taimekasvatajatel ja muru eest hoolitsejatel on väga hea meel !
Helsingis maandudes ja edasi lendu oodates, tegime aega parajaks, juues mingit pruuni jooki, mille kassatseki peal oli nimetuseks kohv, maitselt sarnasust ei leidnud aga  selle joogi väärilist tasu küsiti küll !
Minu arust võisid köögis kokal ja koristajal ämbrid kogemata sassi minna ! smile-emotikonLennuk parkis ennast lõpuks Genfis, juhuuu...!! Seljakotid kalõpuks leitud, väike ehmatus oli kui meie matkakotid lindile ei potsatanud, uurisime asja ja selgus, et meie hingega pakitud pagas olevat ebastandartne ja asus eraldi kärus, Special Baggage,  nagu meile kohane. smile-emotikonKompsudeni juhatas meid üks tumedanahaline oma ala spetsialist, kes rääkis sama vigast inglise keelt kui minagi ! Täielikust õnnest on puudu veel marsruuttakso pilet mis viiks meid Chamonix'sse. Seal saame veidi shopata ja seljakotid joogi ning söögiga õigesse kaalu ajada ja oma teekonda alustada. smile-emotikon
Piletid Alpi Bussile olemas, see käis kuidagi liiga lihtsalt, lennujaama töötajad olid väga abivalmid ja viisid mu vaata, et käekõrval õige kassani, ning sõit võib alata !!
Ilm on imeline ja päikseline, vaated maalilised, panen siia mõne tõendusmaterjali ka ! 

Hakkame vaikselt liikuma, õhtuks tahaks jõuda järgmisesse linna Les Houches'sse ja seal mingi telkimiskoha leida.

                                                       












smile-emotikon

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar