pühapäev, 3. aprill 2016

3. Päev: Les Contamines - Les Chapieux 18km , kõrgeim punkt 2483m Tõusumeetreid 1316m Laskumist 929m

Hommikul, esimese kukelauluga, põrutasin koos hollandlasega linna, et telefonile uus laadimiskaabel leida, uurisin mitmest kohast ja ühes marketis näkkaski, universaal laadija komplektis oli ka minu telefonile sobiv otsik olemas, juhuuu, nii vähe on õnneks  vaja !! Maksin "taksoraha" 20€, autojuhi naeratust nähes, veendusin, et summa sai paras valitud !
Niih, linnas käidud, kaabel olemas, kiire hommikusöök ja minek.
Päev tõotab tulla karm, sildilt loeme, et naised, lapsed ja pensionärid tallavad mäkke 4 tundi, siis meil Elmoga läheb vist 5 tundi ja kogu aeg ca'45 kraadi ülesse, no täitsa ulme, siledat maad seal kandis vist üldse pole !
Veel enne starti, segasime joogikottidesse korraliku "gemüüse", mis peaks meid ilusti edasi aitama....viimasena tilgutas Elmo pipetist mingit ime asja mis lõi kotist korraks lilla aurupahvaku välja, pidavat andma Atomicu jalad !!
Soohhh...pärast kahte ja poolt tundi mäkke nühkimist parkisime ennast ref de La Palm'es, võtsime meistrite eine ja coca-cola, väike puhkus, üle poole tänasest tõusust on tehtud...alle !
Täiesti košmoš....kell on kaksteist, 26 kraadi sooja ja tundub, et hiinlased tellisid siin üleval karafiniga viina lauda....ulme, nagu ehtsad Mulgid.
Üks suurem tõusunukk jälle võetud, "päästvast" laskumisest, eraldab meid veel ainult 2-2,5 tundi ronimist, iga sammuga muutub kott seljas kuidagi raskemaks, ilma keppideta oleks vägagi keeruline, aga oleme vist graafikus.
Hetkel leotame ja jahutame mägiojas jalgu, loodame, et keegi all pool, samast ojast joogipudeleid ei täida !!


















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar