esmaspäev, 4. aprill 2016

10. Päev vol. 2 : Col de la Forclaz - Tre-le-champ 13km kõrgeim punkt 2201m Tõusumeetreid 1069m Laskumist 1178m

Niih, lohistasime ennast lõpuks kämpasse, mina vedasin küll kõike, mis minuga kaasas on, taga. Nüüd tean täpselt mis tunne on teol ja kilpkonnal, kui nad oma elamist kaasa veavad ja miks nad nii aeglaselt edasi uimerdavad. Esiteks, katsu maja seljas joosta ja teiseks, kui sul on kodu kogu aeg kaasas siis kuhu sul kiiret on ?!
Meist erinevalt ei pea nad toitu kaasa vedama ja selle võrra on neil lihtsam !
Vahepeal tekkis meil arusaamatus asukoha määramisega, jõudsime konsensusele ja navigeerisime ikka kohale, soe dušš on super praegu !
Enne pesu telefon heliseb, mõtlesin, ei võta praegu, käin pesus...heliseb uuesti, sama number...ok äkki on pakiline värk !
Teiselpool kõnetraati,..tsau, mis kellani sul pood täna lahti on? ....eeeee, a mis päev tàna on, küsisin.....mis, krt jood kuskil ve ??? Ma, et ei, mägedes kolan ja tean ainult, et 10. päev...aaa...reede on, no siis on seitsmeni !  Vot nüüd saad aru, et puhkad, ei lao nädalapäevi ritta vaid lihtsalt päevi ! 
Teeme täna veel võikud ja kohvi, kauplust ligiduses pole, ehk siis nauts jääb homseks.
Linnulennult on matka lõpp punkti veel kõigest 10 km, mis on ikka väga vähe aga matka lõpp peabki lebom olema.
Ajaga on mägedes lahe see, et siltidel on kirjas aeg, nt. Chamonix 3:20 ja umbes sellise ajaga sa sinna tiksudki, kui oleks kirjas 2km siis mõtled, et mis see tühine......aga see 2 km on äkki mäkke, harjusime nii ära sellega lõpuks, viskasime sinna mingi oma koefitsendi ka otsa....siledamaa mehed ju ja saime suht täpse kohale jõudmise aja enda jaoks !
Kõhud punnis ja sabad rõngas, varsti asenduskodusse tuttu !! 
Tsau!









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar