pühapäev, 3. aprill 2016

2. Päev: Les Houches - Les Contamines 16km, kõrgeim punkt 1653m Tõusumeetreid 646m Laskumist 633m

Esimene öö oli vaevaline, voodis laiutama harjununa oli päris keeruline uinuda, seljakott oli ju pool mulle mõeldu ruumist ära hõivanud, vahepeal läks päris kitsaks aga tõenäoliselt keeras seljakott ka külge! Mingil hetkel tuli kõrvalt "korterist" juba norinat ja mingil hetkel suigatasin ise ka. Hommikupoole ööd röögatas üks sokk eht pranslaslikult, ju olime tema karjamaa hõivanud, no vast saab ühe hommiku söömata hakkama.
Hommikusöögiks olid makaronid, keedetult puljongikuubikuga ja kohv suhkruga. Esimene väike õppetund ka kohe seoses varustuse valikuga. Ostsin roostevabast plekist kruusi matkale kaasa, hea hooldada, kerge....nö. pommikindel riist aga, saadanas, kohvi juua äärmiselt ebamugav, huuli kippus kõrvetama, edaspidi jälle targem ! 
Nüüd laager kokku ja minek....mäkke, jälle !!
Niih, pea 2 tundi mäge kangutatud, nurk ca'45 kraadi, üks sirgem lõik oli ka aga umbes 10 meetrit. Ütlesin Elmole, hakkame veel eilset päeva taga igatsema, nagu lihtsam tundus. 
Peaegu sain kotist kilo kergemaks ja Elmo kehakaal jälle pool kilo raskemaks...libistame kaasa toodud õlut ühes väga kauni vaatega aga suletud kohvikus ja nagu narrimiseks on väljas, infotahvlil, veel hinnad, õlu 2,50€, kohv 2,20€, mingi amps 2€ !!
Nautisime pool tunnikest vaadet, puhkasime ja edasi, mägi jätkub !

                                      











                                      


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar